mandag den 20. august 2012

Hamborg - day five

Den sidste dag i Hamborg var en søndag, så planen var bare at tøffe rundt i byen, nyde solen og se HafenCity. Søndage er meget stille i Hamborg, hvor der er endnu mere lukket end der er i København, eller i en gennemsnitlig dansk provinsby. Stort set alle  byens restauranter er ligeledes lukket, så det kan være vanskeligt at finde mad. I Schanzenviertel er det dog ikke noget problem, da stort set alle caféer har åbent (i hvert fald på Susannenstraße). 

Morgenkaffen blev drukket på pladsen på Marktstraße (tæt på hotellet).
HafenCity, der som beskrevet i mit indlæg Hamborg, er i konstant udvikling. Arkitekturen er spændende og det er et dejligt sted at gå en tur - bare ikke i weekenden! Vi var der søndag, og der var proppet med turister overalt, det var ikke muligt at finde et ordentligt sted at sidde. Derfor stak vi af så hurtigt vi kunne (lidt vanskeligt når der var så mange mennesker), og skyndte os tilbage mod vores lokalområde.
For ikke at komme for sent til båden - og få måske at nå en tidligere - tog vi ret tidligt afsted fra byen. Vi nåede faktisk en båd 1 time tidligere. Solen skinnede, så vi kunne heldigvis nyde den på overfarten.
Nu skal jeg bare drikke mig igennem alle de skønne vine og min nye gin (Blackwoods, naturligvis)....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar