søndag den 19. august 2012

Hamborg - day four

Morgenmad i solen, findes der noget bedre? Det tror jeg vist ikke, at der er! Min "lille" fætter Magnus overraskede os ved også at være i Hamborg. Så vi slæbte dem med på udflugt til Altona - men først skulle vi have kaffe, og drengene skulle have morgenmad! Vi sad i solen på Frank & Frei, vidunderligt!!!
Altona
Som jeg beskrev i mit indlæg fra foråret (Hamborg), er Altona et område i udvikling. Derfor skulle området udforskes, og for at se om der var nogle gemte perler. Vi gik ned af Ottenser Hauptstraße, hvor vi fandt 3 forskellige caféer, Teufels Küche "Das Bistro"Golden Gans og Reh bar. Vi fik desværre ikke afprøvet dem, men det sker nok næste gang vi er der!
Aner ikke hvad i al verden der foregår i den kælder, men navnet er genialt!
Smukt OG klogt sagt...
Min fætter er ham i midten.
Vi havde egentligt fundet et marked på Barnerstraße - Die Fabrik. Men da vi kom frem, fandt vi ud af at de holdt ferie (i hele 3 måneder!). Så måtte vi ty til plan b, drinks i solen!
På Alma-Wartenberg-Platz ligger der en del caféer. Her fandt vi et sted hvor vi kunne sidde i solen, og så lidt koldt at drikke indtil det blev tid til frokost. Magnus drikker ikke alkohol, så han fik sig en Fritz Kola - som man kan se på billedet, er han ikke helt tilfreds med flaskens størrelse... Til gengæld var vinglassene fyldt op til randen!
 
Pizzaer på fabrikken
Eisenstein besøgte vi også sidst. Restauranten er indrettet i en del af en gammel skibsskruefabrik. Det er muligt at sidde udenfor i den skønne gård, og nyde maden. De har en rigtigt glimrende tør riesling, som smager skønt sammen med pizzaer i solskinnet.
Vi valgte at dele 4 forskellige små pizzaer, for at kunne smage flest muligt. Vi valgte "Berg und Tal", "Rucola", "Blöde Ziege"  og "Feuer und Flamme". De var så gode, men min favorit er den med geden og speck.
 
Drengene skulle naturligvis også lige have en dessert - en kæmpe Créme Brûlée.
Marked på Bahrenfelder Straße, hvor mor fik en fingerdukke af en flink dame!
Platz der Republik-parken er super hyggelig. I foråret er den virkelig smuk med alle blomsterne på træerne. Den ligger lige bag ved Altona station.
Familiehygge
Nyder lige en kold drink i solen! Elsker at de i Hamborg er så gode til at udnytte byrummet. Mange steder smider fx lidt sand ud, har nogle plastikpalmer, en bar og så lidt god musik - bum, så hygger man! Her sidder vi på havnefronten mellem Fischereihafen og Neumühlen.
Vi slæbte drengene helt ned til Neumühlen, hvor vi satte os på en af de mange caféer ved vandet. De lokale tager åbenbart herud, da der ligger en strand og her er mere luft, end inde i centrum. En tur herud kan varmt anbefales!
Vi skulle da også lige have en döner. Vi valgte den lokale Schanzen döner, som ligger lige ved siden af hotellet. Nam, det smagte godt!
Bullerei - igen...
Vi tog også drengene med ud og spise, og hvad er mænd altid glade for at få serveret? Bøf! Så vi tog dem med på Bullerei. Eneste problem var bare, at vi ikke havde bestilt bord; at det var lørdag aften hjalp heller ikke. Efter lidt over 1 times ventetid i baren fik vi omsider et bord, drengene fik mad og alle var glade!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar