Og det bedste af det hele!? Selv om at dejen skal hæve natten over, så får du ikke snavsede hænder!
Du skal bruge til ca 16-20 stk:
- 1/2 pk. gær
- 8 dl. koldt vand
- 4 dl. durummel
- 2 tsk salt (med top)
Bland vand, salt og gær i en stor skål. Kom durummelet i under omrøring - eller gør det omvendt som jeg gjorde det...
Næste morgen (eller hvornår det nu passer) tænder du ovnen på 225 grader varmluft.
Tag dejen ud af køleskabet og fordel dejen med en våd ske i små boller, og alt efter størrelse er der til et sted mellem 16-20 boller alt efter størrelse.
Her er der mulighed for kreativ udfoldelse ved fx at drysse med salt, timian, rosmarin, hvidløg, oliven og olie - you get my drift...
Tag dejen ud af køleskabet og fordel dejen med en våd ske i små boller, og alt efter størrelse er der til et sted mellem 16-20 boller alt efter størrelse.
Her er der mulighed for kreativ udfoldelse ved fx at drysse med salt, timian, rosmarin, hvidløg, oliven og olie - you get my drift...
Kom dem i ovnen ca. i 25 min. Tadaaaaa! Easy peasy lemon squasy!
De boller du ikke spiser med det samme (hvis der altså er nogen tilbage) kan fryses ned og varmes op efter behov...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar