søndag den 28. april 2013

LA Confidential - part five

"Come to Los Angeles! The sun shines bright, the beaches are wide and inviting, and the orange groves stretch as far as the eye can see."
Når man er i LA så skal man være med i en optagelse, film, serie eller noget helt tredje! 
Alex havde meldt sig til en side (link her), hvor man kan få fat i billetter til shows. Vi gik efter realitytv - America's Got Talent (sæson 8), som de filmede i Pantages Theatre. Vi var så heldige, at det var udvælgelsen vi skulle se, så der var rig mulighed for at more sig på andres bekostning...
Desværre var der ret lang kø! Så kom i god tid - eller få andre til at komme tidligt, og stå i kø for dig! Da de endeligt åbnede dørene gik det faktisk ret hurtigt...
 
Efter lidt tid og et sikkerhedstjek kom vi ind! 
Vi fik faktisk nogle ret gode pladser! Pantages Theatre er vildt flot indvendigt
 Vi er i hvert fald godt tilfredse!
Og så gik det i gang! Her ses dommerne og værten for programmet
Det var vildt sjovt at opleve! Inden showet gik "rigtigt" i gang, blev vi, publikum, varmet op og gejlet op af en komiker.
Det tog ca. 6 timer alt i alt at være med til at filme det, hvilket er ret lang tid uden mad og drikke. Derfor skal du huske at tage snacks, drikkevarer og varmt tøj (der var hjernedødt koldt pga. air condition) med, hvid du beslutter dig for at tage til sådan noget!

Efter showet skulle vi hjem til Pasadena og ud og spise med nogle af Alex' lab.venner, som også var med. Desværre gik bilen i stykker på vej hen mod motervejen, så vi måtte have fat i en tow truck!
Jeg kan nu sige, at jeg Har prøvet at køre med en tow truck! Tænker at det er en meget amerikansk oplevelse, som nu kan streges fra tjek-listen...
Heldigvis skete der os ikke noget, og det gik ret hurtigt. Desværre betød det, at vi ikke fik aftensmad, hvilket næsten (kun næsten) var det værste!

Stay tuned and remember it is all "Off the record, on the QT, and very hush-hush."

Ingen kommentarer:

Send en kommentar