lørdag den 30. marts 2013

Hamburg Easter Edition, Day 2

Indrømmet, så blev det lidt for sent i går. Men det var en dejlig aften, og balletten var fantastisk! Så vi valgte at tage en stille morgen i dag...
Vi mødtes halv sent, og smuttede ud efter morgenmad! Vi fandt Café Under den Linden lige rundt om hjørnet. Det er en hyggelig lille cafe, med en glimerende morgenmad!
Bagefter smuttede vi ud i den store verden, ned mod havnen
Min stedfar er meget glad for at sejle, så vi tog verdens korteste tur med en af bådene...
Min mor er ikke så glad for at sejle
En blanding af lettelse og skuffelse hos henholdsvis min mor og stedfar - min mor er glad for at få fast grund under fusserne igen
Efter sejlturen smuttede vi på Carls Brasserie (link her) i Hafen City. Vi har været der før med mormor og morfar, men desværre blev det en skuffelse denne gang...

Vi fik nogle tørre tærter som snacks
Heldigvis serverede de også en dejlig mousserende vin!
Det kunne min mor godt lide!
Jeg bestilte Moules Frites
Sjældent har jeg fået serveret noget så kedeligt. Og så havde de heller ikke gidet at rense muslingerne ordentligt, så havde faktisk ikke den store lyst til at spise det hele - heller ikke selvom de var helt vildt store som denne:
Min stedfar valgte klogeligt lækre sardiner (det kunne de i hvert fald ikke ødelægge)!
Da jeg ligesom ikke kunne spise min hovedret måtte jeg jo liiiige have en kage (jeg trængte, o det feder ikke hvis det er i udlandet!). Valgte en choko-ting med mangosalsa og is til.
Den smagte faktisk glimrende, men desværre smagte den lidt for meget af mel. Jeg synes, den slags skal smage af chokolade, intet andet!

Om aftenen smuttede vi ind og så lidt ballet - igen. Denne gang skulle vi se Mattheus Passion, som varer hele 4 timer! Eller den varer jo kun 3,5 time, for der er jo lige en pause sådan cirka midtvejs. Her ses de gamle inden forestillingen - og de glæder sig!
I pausen får vi altid en lille bid mad!
Det er nogle glimrende madder, som holder den værste sult for døren, så man kan koncentrere sig om forestillingen.

Det var i øvrigt en helt fantastisk forestilling - selvom jeg måtte kæmpe mod søvnen (jeg kan simpelthen ikke holde mig vågen til opera og den slags musik). Men det var virkeligt imponerende at se dem danse i 3,5 time, hvor de i øvrigt var på scenen stort set hele tiden. Det er en ret blæret forestilling, for det er virkeligt langt fra alle kompagnier som kan klare det!

Efter forestillingen kastede vi os ind i en taxa, og hjem til Schanzenviertel, hvor vi havde bord på Bullerei (link her). Desværre blev vi placeret i deres "baglokale" - dvs. lidt væk fra alle de andre og alt det sjove...
Men bobler fik vi da!
Jeg har skjorte fra H&M fra efteråret på sammen med smykker fra diverse rejser - halskæden er fra loppe/"antik"marked i Shanghai og øreringene er fra Venedig. Ringen er også fra H&M og neglelakken er naturligvis Rouge Noir fra Chanel!

Vi fik også lidt lækkert brød og snask (aner ikke hvad det var, men godt smagte det!)
Boblerne kom ubesværet ned...
Udsmykning, der senere fungerede som afskærmning
Min smukke mor i noget sort (surprise surprise) fra Cos og Wolford
Inden maden fik vi overtalt personalet til at lade os flytte ind til de andre. Det var en god beslutning! Meget sjovere!
Mor og jeg delte en Burrata - noget mozzarella med ekstra meget creme (eller noget)! Virkeligt lækkert!!!!
Til hovedret fik jeg noget der kød kogt i Barolo. Dét tog det ikke skade af!
Og til dessert fik jeg en halvflydende chokolade med bananer, mango-chili og avokado-snask
Det var en fantastisk hyggelig aften! Bullerei er et virkeligt fantastisk sted at spise! 

Jeg lover at der snart kommer links til stederne!

NU MED LINKS!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar