fredag den 29. marts 2013

Hamburg Easter Edition, Day 1

Mine forældre og jeg har endnu en gang pakket bilen og kørt til Hamborg. Og endnu en gang er det for at se ballet - denne gang hele 2 af slagsen!

Belært af erfaring, havde min mor pakket en dejlig taske med godter, så vi slap for at spise maden på båden (den er så frygtelig!).
Jeg lavede mig en lækker mad med mayo, humus og skinke - yum!
Og lige et close up af maden! Og ja det er en rosinbolle!
 Mor er også glad...
 Min stedfar er mere kritisk overfor situationen - eller måske er det bare mig som fotograf han er kritisk overfor...?
 Der var naturligvis også dessert...
Og espresso...
 Vi kørte direkte til hotellet Superbude (og ja, det er det samme som sidst og link til det er her), hvor taskerne blev efterladt og vi drog på jagt efter kaffe...
 Mad skulle vi også have, så frokosten blev indtaget på Kostbar (link her). Og vi nappede lige lidt vin.
 Sådan en auflauf smager dejligt! Her med pasta, kylling og svampe.
 Efter maden delte vi os op i to; mor og jeg skulle lige klare de basale indkøb, og John skulle klippes og købe vin.
Vi smuttede lige forbi Vinparadis (det hedder i virkeligheden Wein Paradis), hvor der blev købt gin og tonics. Mor er meget glad.
John var forbi vinhandleren (dem med de grimme sko på Susannenstrasse) for at hamstre riesling. Han er ret tilfreds med sit indkøb.
Mit værelse - og ja, for en gang skyld har jeg mit helt eget værelse!!! Det er jo fantastisk at have alle bøjlerne for sig selv, og at kunne have al dullegrejet på badeværelset uden at nogen brokker sig!
Aftenen stod på ballet - Tod in Venedig af John Neumeier (aka Gud, hvis man spørger min mor og mig)! Min mor ser som altid fantastisk ud, og er som altid klædt i sort fra top til tå!
Jeg var kulørte klat, for havde taget en mørkeblå kjole fra Mars&Spencer på. Den er efterhånden hvad man kan kalde virkeligt gammel (i tøjalder), og var en sag jeg fandt i Inverness for nogle år siden. Jeg elsker den! Halskæden er også et par år gammel, og er fra H&M. Skoene er fra See by Chloe, og er købt i Notabene for et år siden. Tasken er fra Mulberry, og er en lille sag jeg købte i Stockholm for en del år siden. Dvs. alt er gammelt...
Vi kunne lige klemme nogle bobler ned inden forestillingen....
Blazeren er en ny sag fra Hugo Boss, som jeg fandt på deres lagersalg for en uge siden. Derfor ingen pris eller link. Sorry!
Efter forestillingen smuttede vi hen til Café Paris (link her) for at spise en sen middag - og drikke flere bobler...
Forresten var naturligvis østers, og virkeligt mange af dem - yummi!
Vi kastede os straks over dem
Sådan ser et østersfad ud efter et angreb...
Hovedretten var i mit tilfælde en Steak Frites. Salaten ved jeg ikke, hvad skulle gøre godt for!?
Jeg har lige lidt travlt for skal jo opleve en masse, så hvis jeg nu lover, at links kommer senere, så er det ok - ik'? Hamburg here we come (again)!

NU ER DER KOMMET LINKS!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar