mandag den 14. juli 2014

Burgers and Shakespeare, Hamburg

Vores sidste (hele) dag i Hamburg var lidt anderledes - min stedfar havde været nød til at tage tilbage, så min mor og jeg var nu alene. Det udviklede sig hurtigt til en dag med shopping... Heldigvis for os var der udsalg, så vi gik på rov! Og når man shopper, så bliver man altså sulten. Vi trængte til burger og fritter, og så er det altså smart, at Atelier F ligger lige rundt om hjørnet. 
Sådan en bette Sancerre kunne snildt drikkes
Vi bestile Jean D'Arc-modellen med en omgang fritter til deling
Jean D'Arc er en kyllingeburger med rucula, avocado og en god aioli
Vi var mere sultne end vi lige havde regnet med, så vi besluttede os for at kaste os over desserten. Men her opstod jo så et problem - hvilke kunne jeg tåle, og hvordan skulle jeg lige minde køkkenet om, at nødder og birkes er no go? Efter omsider at have fået fat i en tjener, så kunne hun da virkeligt ikke huske hvilke der var nødde fri. Og muligheden for, at hun lige tjekkede med køkkenet var der åbenbert ikke. Så det blev det sikre valg med en tarte au citron til mig
Og en crumble til min mor
De smagte sådan set fint nok, men det to åbenbart køkkenet det meste af 30 minutter at lave dem. Og min tærte var helt kold og kedelig. Atelier F er vist bedst til deres burgers!

Efter sådan en omgang, skulle man måske tro, at vi ikke ville shoppe mere. Men det gjorde vi! Et lille uskyldigt tjek af butikken Unger resulterede i en meget smuk kjole til mig. Jeg elsker kombinationen af Diane von Furstenberg og udsalg!

Om aftenen skulle vi igen i teatret og se ballet - denne gang skulle vi se Shakespeare Dances
I den anledning kunne jeg jo passende flashe nogle af mine nye fund
Leggins fra Zara / Top fra Cos / Sko fra Repetto / (Halskæden er fundet hos Filuca V i Aalborg)
Det var en helt anderledes forestilling set i forhold den dagen før - her var der 3 forskellige stykker, der var sat sammen på elegant og humoristisk vis! Den første del var 'As you like it', der var ganske humoristisk og fjollet. Den anden del var 'Hamlet', der som de fleste ved ikke er noget man griner af. Den sidste del var 'What you will', som også var ganske sjov! Det er en anderledes ballet, som varmt kan anbefales!

Desværre fatter John Neumeier sig ikke i korthed, så da vi kom ud af teatret, så var stort set alle restauranter lukket - sulten var der alligevel, så vi nappede en döner fra den lokale lige ved hotellet (den der ligger lige til højre for Fritz Hotel er den bedste) - nøjagtig som i de gode gamle dage for 8 år siden, da vi tog til Hamburg for første gang (eller jeg var der for første gang). Vi nød den på terrassen mens vi drak den sidste vin og snakkede om vores helt fantastiske oplevelser i Hamburg - både i denne omgang og alle de andre ture vi har haft dernede...
Gad vide hvornår jeg kommer derned igen!? De åbner for salget her til august...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar