søndag den 6. juli 2014

Sol over Süllberg, Hamburg

Som faste læsere af bloggen vil vide, så er Hamburg dødere end død på søndag - der er reelt to muligheder for dagen; drik hjernen ud eller gå på museum. Og da vi var blevet lovet godt vejr, valgte vi den første mulighed. At vejret så ikke lige havde fået den besked var en anden sag, men det rettede sig heldigvis ind efter vores planer senere hen. 

Derfor besluttede vi at tage til Süllberg i Blankenese efter anbefaling på allerede nævnte Spotted by locals. Turen derud er lidt besværlig, men det hele værd - man skal op og ned af masser af trapper og bakker
Men så får man den skønne udsigt som belønning!
Hotel Süllberg har masser af historie, da der siden 1060 har ligget diverse borge. Siden 1850'erne har det været et populært sted for uforglemmelige fester (deres ord - ikke mine), og med den udsigt er det svært at betvivle! Det er i dag et lækkert hotel med en fin restaurant, og et udflugtmål for mange.

Vi udnyttede muligheden for at rehydrere i deres Biergarden
Vi fandt hurtigt et bord helt ude ved kanten
Og efter nogle timer gjorde udsigten os sultne, og så var det heldigt, at vi også kunne bestille mad - og så til rimelige penge
Deres burger med bbq-sauce, bacon, ost osv. lød meget tillokkende, så den nappede jeg - prøv lige at se den smukke sag (og de ufatteligt mange fritter!)
Bøffen var saftig (dog en anelse overstegt) og pomfritterne tilnærmelsesvist perfekte - herligheden sneg sig op på 13€, hvilket er ret rimeligt når man tænker på hvor man er
Og da vi havde spist besluttede solen sig for at gøre os selskab
Efter ukendt antal flasker vin tænkte vi, at det måske var på tide, at vi vaklede tilbage mod Schanze - så vi tog lige endnu en tur op og ned af trapperne (hvilket måske var meget godt, når man tænker på alle de kalorier vi lige havde indtaget)
Da vi kom hjem skinnede solen fra en skyfri himmel, så jeg kastede mig ud på vores lille balkon for at nyde strålernes varme med en god bog (for tiden er Kim Leines Profeterne i evighedsfjorden)
Det gjorde godt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar