onsdag den 3. juni 2015

Grisen lige rundt om hjørnet

Har I hørt om Grisen endnu? Det er en ny gourmet grillbar på Nørrebro (og farligt tæt på mig), der laver gammeldags traditionel grillmad, som man kender det fra de old school grillbarer. Til forskel fra de fleste af den slags steder, er maden her lavet fra bunden og af ordentlige råvarer! Det skulle jeg naturligvis undersøge nærmere
Stedet er indrettet i retrostil med platter, mågestel og det er faktisk lidt ligesom at gå ind i et retromuseum
Jeg var ret vild med lampen her
Vi skyndte os op og bestille
Og i løbet af ingen tid stod dette smukke syn foran os
Det er især flæskestegssandwichene, der har påkaldt sig opmærksomhed på de sociale medier siden åbningen, og sådan en fætter skulle vi naturligvis afprøve!
Der var surt i form af rødkål og syltede agurker (agurkerelish?), en ordentlig klat mayonnaise og så hovedpersonen - et solidt stykke med gris!
I får lige et close up af skønheden!
Den var SÅ lækker! Bollen er til den søde side og er perfekt blød. Den skal naturligvis håndholdes og den har en perfekt størrelse til det - ikke for stor, ikke for lille!
Hvis vi endeligt skal ned i petitesserne, så kunne der godt have været lidt mere surt, og så ville svinet heller ikke have taget skade af et lille drys groft salt.

Vi delte også en frikadellesandwich
Den havde samme omgang surt som flæskestegssandwichen - og så lige et ordentligt skvæt remoulade og en frikadunse (eller frikadelle for de uindviede) skåret midtover.
Den var ganske udemærket!

Og så var der også lige en omgang pommes til!
De var helt perfekte! Sprøde, lune og dejligt salte (omend de ville nu ikke have taget skade af en lille bitte smule mere salt) - jeg rippede bøtten ret hurtigt...

Der blev naturligvis stillet op til photo session (dvs. låget til mayo-bøtten skulle lige gemmes væk)
Indretningen er altså skøn!
Der er ikke meget plads derinde, men der er alligevel en del siddepladser (overraskende mange!)
Jeg kom lige fra træning (fy for den lede), så det var perfekt med nogle solide kalorier til at opveje det...

Det kan vist ikke komme som en overraskelse at jeg er fan af Grisen!? 

Maden er så lækker - enkel ja, men veltillavet og i gode portioner. Vi var mætte med tre "retter" og en side, men er man meget sulten, så skal der nok lidt mere til. Og husk for guds skyld nogle vaskeservietter for maden er en anelse gris (på den helt rigtige og gode måde!)
Man kan ikke bestille bord, og jeg har hørt rygter om at der kan være proppet dernede, men vi var der en tirsdag kl. 20 og det regnede, så der var masser af plads den dag...
De har også take away (farligt!), men man kan ikke bestille det hjemmefra, men det går nok, da maden bliver lavet pænt hurtigt.

Læs mere på deres hjemmeside her - og salv gerne over deres menukort imens...

Følg med på deres (eller rettere ejerens) instagram - de har de sjoveste videoer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar