tirsdag den 23. august 2016

Tarterie i St. Pauli

Turen til Hamburg bød på indtil flere nye steder, og en af vores aftener i byen fandt vi hele tre på en aften! En slags voksen-kinderæg...

Det startede med, at vi skulle ud og spise på Tarterie, som vi ikke havde prøvet før.

Jeg havde naturligvis taget mit mest farverige sæt tøj på

Sorte jeans fra Un jean (fantastiske!) // top fra COS //læderjakke fra Culture // taske fra Monoprix //  sølvsneaks fra Adidas


Tarterie, der lille i St. Pauli, er et ret lille, men noget så hyggeligt sted



Venter i spænding



Menukortet er ikke så overvældende, så vi besluttede os lynhurtigt (og endte med alle at tage det samme)


Så vidt jeg husker er der både menuer samt et a la carte (vi gik a la carte)


Indretningen er rå og enkel



Man kunne se ud i køkkenet, hvor de to stod og knoklede



Lækkert brød med iskoldt (og saltet!) smør til


Østers fra Sylt til forret



Og de blev hældt ned med lynets hast - super lækre!


Merguezpølse med mynte, rødbede, couscous og yoghurt til hovedret




Portionerne var ikke overvældende, så jeg kunne snildt klemme en dessert ned - eftersom dagens dessert var med nødder fik jeg en special med bær (win!)



Selvom der var alt for meget - tyske dessertportioner har det med at være enorme - var jeg stærkt tilfreds


De gamle tog ost



Vi sluttede af med en god kop kaffe


Tarterie var et umanerligt skønt bekendskab - og det er absolut ikke sidste gang jeg spiser der! Derudover er betjeningen skøn og priserne meget rimelige. Det er ikke verdens største restaurant, så reserver bord i god tid.

Da vi trillede ud fra Tarterie var aftenen stadig ung, og vi havde spottet en vinbar lige ved siden af, så der trillede vi ind.

Tvino Weinbar & Weinladen lader ikke til at være så stor ved første øjekast, men rummet er aflangt, så klem dig ind selvom der ser proppet ud. Det var det vi gjorde...


Vi sendte en mand i baren


Imens kiggede vi på varerne


Og begyndte at drikke dem




Min stedfar var ikke imponeret


Stemningen var skøn derinde, så vi fik et par glas af nogle forskellige vine.

Jeg faldt over en lokal gin mens vi kiggede os omkring, og da vi var ved at betale kommer en fyr hen og komplimenterer mit valg af sprut - det viser sig, at det er hans ven, der laver ginen, som jeg også hilser på (vennen altså - eller begge). Han har tilmed baren, Clockers, inde ved siden af og inviterer os forbi til en drink(s).

Clockers er en ret hyggelig bar med en fed indretning


Vi kaprede hurtigt et bord (det var onsdag, og det var stadig ret tidligt) og bestilte en GT (vi skulle jo lige prøve den nye gin)


Vores nye venner kom hurtigt hen og spurgte om vi ikke ville have en rundtur - der er nemlig også en mere afslappet 1. sal, hvor man kan hygge i store lædersofaer (de er nok svære at komme op af igen).

Nede i baren igen blev vi også budt på deres urtelikør, der smagte overraskende godt!



Clockers var et skønt bekendtskab, og jeg skal helt sikkert forbi og hav en GT der igen! Ginen tog vi med i Krogen, og den er næsten væk (det skidt fordamper alt for hurtigt).

Du kan købe ginen her
Og skulle du være til urtelikør, kan du købe den her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar