lørdag den 24. august 2013

Cottage og Sommerballet

Efter morgenmad med AK og lidt arbejde, havde jeg en anden aftale, som jeg også havde set frem til - måske lidt mere end den med AK, men det siger vi ikke til nogen, vel!?. Jeg skulle nemlig se sommerballet i Bellevue Teatret med mine forældre og "bedsteforældre". Grunden til at jeg glædede mig så meget var primært, at tvillingebrødrene Otto og Jiri Bubenicek skulle danse! Jeg har ikke set dem sammen på en scene i 7 år, dengang de begge dansede hos Neumeier i Hamburg, så det var enormt stort at skulle få den fornøjelse igen. At Hübbe og Kølpin også skulle danse sammen, gjorde bare det hele lidt bedre (tænk at det kunne blive bedre!).

Som en lille pige til juleaften havde jeg dullet mig op, og fundet mine spritnye Matthew Williamson bukser frem - sådan en aften fortjente nemlig nye bukser!
Men inden balletten skulle vi have noget at spise - og Den Gule Cottage (tjek deres hjemmeside her) ligger nærmest lige overfor, så den var et oplagt valg! I øvrigt har vi ikke spist der i evigheder, så det var også en mulighed for at prøve det af igen...
 Her er jeg sammen med min morfar
 Min mormor og stedfar
 Og min skønne og dejlige mor
Vi valgte at dele nogle snacks, og bestilte 3 gange "Et sæt salte snacks": kartoffel med rygeost, sprød brissel i syrlig gele, sprøde saltstænger, stegt maltrugbrød med friskost og mandler ristet af i Limfjordsporter - du kan ikke se sidstnævnte for den havde de åbenbart glemt at give os....
Brislerne var superlækre, men desværre tog den syrlige gele al smagen. Dog var min favorit friskosten, som jeg sagtens kunne have spist i spandevis!
Derudover havde vi også bestilt en omgang "Rillette af røget laks"
og "Pølser fra det danske land!
Desværre var en af pølserne med valnød, så den måtte jeg springe over. Men dem jeg smagte var super lækre!
Til hovedret valgte min mor og jeg "Poussin, majs og kanteraller"
Desværre havde de også glemt kantarellerne, men dem kom de hurtigt med da de blev gjort opmærksomme på det.
Poussinerne var super lækre, men desværre var det ene bryst på min tallerken (poussinens, ikke mit) lidt tørt. Kantarellerne og majsene var til gengæld virkeligt lækre, og det opvejede det tørre bryst!
Min stedfar og morfar fik "Makrel, rygeost og radise"
Mormor fik "Kæber fra gris, ribs, hasselnød og blomkål" - som jeg desværre ikke fik et billede af...
I stedet for dessert (de var nærmest alle med nødder), valgte vi at tage en ostetallerken - vistnok med danske oste. Og da jeg ikke spiser blåskimmelost, fik jeg 3 slags, hvor de andre fik 4. Og det var virkeligt gode oste!
Mætte og tilfredse gik vi hen til teateret
Balletten var noget af det bedste jeg nogensinde havde set! I første akt var det tvillingerne der dansede, og i anden akt var de Hübbe og Kølpin. Svævende på en balletsky tog vi toget hjem - og dermed sluttede en fantastisk aften!

3 kommentarer: