tirsdag den 10. januar 2017

Nyt år - nye oplevelser


Selvom det er lidt over en uge siden vi vi hoppede ind i det nye, kan man vel stadig godt nå at være lidt med på en nytårsstatus, ikke!?


Jeg havde faktisk skrevet hele indlægget i går, og var ved at finde de sidste billeder frem, da det åbenbart selvudslettede (det kan jeg så tænke lidt over...). Men så prøver jeg da bare igen!

Det er jo lidt tid siden I har hørt fra mig herinde, og det skyldes primært manglende tid - eller lyst - til skrive. Ikke at jeg har haft så meget mere travlt end jeg ellers har, men der er alligevel sket en hel del siden sidst...

Here goes...


Mine mest populære billeder på instagram i 2016 ^

De sidste par måneder har været præget af fester, som billedet ovenfor også afslører. Hvad det dog ikke afslører, så har de fleste "fester" været barnedåber - hele 4 stk på 2 måneder! De er altså ikke lige sjove allesammen... Må man egentligt sige det? Heldigvis var der også et bryllup til at opveje dem! Jeg blev også 30, hvilket blev fejret med Tarantinofest - folk havde de fedeste udklædninger på! 

Siden sidst har jeg også været en tur til NY, Long Island og Toronto, der bød på masser af skønne oplevelser - de fleste var naturligvis madrelateretDet var en fantastisk tur! Jeg har masser af tips, men jeg ved ikke om det giver mening at dele ud af dem nu - hvad siger I?

Her i slutningen af året var den største dag af dem alle - russisk lillejuleaften (det er min jul), hvor vi havde 45 gæster til spisning. Min mor er stadig traumatiseret fordi hun ikke havde lavet nok mad, men heldigvis havde vi nok vodka...


Nytårsaften blev fejret med gymnasievennerne, hvor vi traditionen tro hoppede ind i det nye år med bobler i hånden (tror faktisk jeg undgik at spilde denne gang - man er vel rutineret!) og højt humør!


Jeg satser benhårdt på at være meget bedre til at blogge fremover, for har jo en masse lækre opskrifter til jer. Og så byder 2017 på en del rejser, flere fester (og ja, det inkluderer også flere barnedåber) og forhåbentligt også en masse lækker mad og skønne oplevelser!

18 kommentarer:

  1. Banyak bonus yang kami berikan gabung langsung di sin ya ==> AGENS128

    SvarSlet
  2. Pilih agen yang terpercaya saja dan sudah terbukti kualitas nya AGENS128

    SvarSlet
  3. Promo terbesar di indonesia hanya ada di AGENS128

    SvarSlet