På den sidste dag på vores fantastiske rejse skulle vi nå så meget som overhovedet muligt, så vi var tidligt oppe og gøre os klar!
Lige udenfor værelset hang morgenmaden, så den del var dejligt hurtigt overstået
Jeg elsker konceptet morgenmad på sengen ^ Det er selvfølgeligt lidt ærgerligt, at jeg selv skulle slæbe den ind på sengen...
Morgenmaden består altid af en banan, appelsinjuice og en yoghurt med syltetøj (hvis man ikke er allergisk overfor nødder får man også müsli på yoghurten). På væreslet er der teposer og en mærkelig afart af instant kaffe samt kold vand og mælk i minibaren. Så kan man ligesom klare sig i et stykke tid! Ellers kan man jo bare trille ned i restauranten, der vist har et ret godt udvalg, men den har jeg endnu ikke prøvet...
Første mål for dagen var at finde en blomsterbutik - heldigvis kender vi en i Nottong Hill, hvor vi sjovt nok alligevel skulle hen for at besøge Michelle og prik
Vi fik den flotteste (og dyreste) buket fra Wild at Heart, der ligger på Westbourne Grove
Vi traskede igennem halvdelen af Notting Hill med denne lidt besværlige pose, der, hvis den ikke blev holdt fuldstændigt lige, væltede rundt og truede med at smide buketten på jorden. Jeg bevarede naturligvis roen og blev slet slet noget så fjollet som at være irriteret på en død genstand... Næsten da...
Heldigvis gjorde buketten stor lukke hos Michelle, der bor i en fantastisk kælderlejlighed med egen terrasse.
Her fik min mor hurtigt fat i lille prik
Er han ikke bare nuttet!?
Og hun var ikke meget for at give ham fra sig!
Det lykkedes mig dog efter noget tid at få fingre i den lille lækkerbisken!
Desværre kunne vi ikke blive hele dagen og nulre baby, for vi skulle desværre også rejse hjem, og inden da skulle vi jo også lige nå en frokost.
Mens vi var i Oxford havde jeg set en del anbefalinger af Lyle's, og da Gastro et par dage senere tilmed havde med på en liste over nye lækre steder, så blev der pænt hurtigt booket bord.
Lyle's ligger i Shoreditch i et råt fabriksagtigt lokale
Det er meningen at man bestiller en masse småretter, som man så deler ved bordet
Det er ikke nemt at vælge mellem alle de lækre retter i øvrigt!
Forholdsvis hurtigt efter vi havde bestilt begyndte retterne at komme i en lind strøm
Sadines, tomatoes & lovage ^
Salad & Berkswell ^
Duck hearts, cauliflower & almonds ^
Den var helt klart min favorit af alle retterne! Jeg bliver faktisk helt sulten blot ved at se på billedet...
Chandlers, Buford brown egg & chervil ^
Det var også en virkelig smagfuld ret, der var et kæmpe hit hos os alle
Saddleback loin, burnt apple & fennel ^
En meget tung ret på grund af kødets intense smag - man skal ikke være bange for hverken fedt eller svin for at kunne lide denne ret (men hvem er dog det?)
Courgettes, ticklemore & tarragon ^
Ticklemore er en lækker, lidt tør ost, der gav et perfekt modspil til de rå og grillede courgetter og estragonen lidt lakridsagtige smag
Dexter flank, onion & pickled walnut ^
Nu er jeg jo, hvad vi på twitter kalder en kødkvinde. Jeg knuselsker rødt - og gerne råt - kød, så den her ret var helt sikkert min idé, hvilket jeg absolut ikke fortrød! Udover andehjerterne var det min favoritret
Nu er jeg jo allergisk overfor valnødder, så de var så søde at komme dem i en seperat skål, så de gamle kunne få deres valnødder og jeg kunne få min bøf uden optøjer
Lyle's Restaurant er et fantastisk bekendskab, og det er bestemt ikke sidste gang, vi kigger forbi til et måltid mad der! Jeg var vild med alle retterne, og at man kan bestille lidt af det hele og dele - jeg elsker at dele mad!
Vi havde bestilt bord, og selvom der ikke var helt proppet, så vil jeg anbefale at man booker et bord på forhånd - især om aftenen.
Link til Gastro's artikel om Lyle's (m. fl.)
Og med det fantastiske måltid sluttede vores engelske eventyr af på den gastronomiske top - hvornår kan jeg tage afsted igen? Har lige et par steder jeg godt vil tilbage til (og et par restauranter jeg godt kunne tænke mig at spise på igen!)...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar