mandag den 2. maj 2016

Opéra Garnier og drengene i køkkenet

Lørdag aften i Paris kombineret med en omgang ballet i den smukke Opéra Garnier giver, efter min mening, en af de bedste lørdage man kan ønske sig!

Opéfra Garnier ligger og troner for enden af Avenue de l'Opéra. Eller står majestætisk og nyder de beundrende blikke, for det er nu engang en umanerligt smuk bygning. Og vi var så heldige at skulle ind og se en ballet forestilling derinde. 


Vi ankom lige tids nok til at finde vores siddepladser, for der var et ret stort sikkerhedstjek man skulle igennem, og stedet er af gode grunde ikke designet til, at så store mængder af mennesker skal tjekkes.

Men alt det glemmer man når man sætter sig til rette og kigger op på det smukke loft som Chagall har lavet.
Vi var så parate til at nyde noget ballet!


I pausen kunne vi heldigvis nyde de smukke rum - og have en kort foto session på balkonen...
Oppe på førstesalen er der den mest fantastisk smukke spejlsal


Her føler man sig så lille bitte mens man vrider nakken af led for at kunne få alle detaljer med.
Det bliver kun bedre, hvis man nyder det med et glas champagne...


Det ved enhver da!Efter den korte pause var det tid til anden runde


Sikke en forestilling! Der er altså noget helt uforklarligt fortryllende ved ballet, som jeg elsker at hengive mig til. Mættet på den kulturelle front begav vi os lykkelige ud i mørket og regnen. Ved udgangen blev vi mødt af det lidt bizarre syn af bevæbnet politi, der bevogtede indgangen - det stod i så skarp kontrast til det vi lige havde oplevet, at det gav et lille slag i hjertet. Jeg tror det vigtigste er, at vi fortsætter med at leve som vi altid har gjort det, for den dag vi lader frygten vinde over lysten til livet, der har de, der ikke vil vores måde at leve livet på, først vundet...

Regnen dæmpede også humøret lidt, men ikke nok til at vi skyndte os hjem, for vi skulle altså hen til drengene i køkkenet - eller rettere på Des Gars dans la Cuisine!

Hvor vi naturligvis lagde ud med at bestille en lyserød drink


Vi valgte dagens forret med bl.a. asparges, syltede løg og en lækker creme


Efterfulgt af et lækkert bæst af en (sort!) burger med black angus kød, sort bolle, tomat, Philadelphia med basilikum, bacon, rucula og sauce savora.


MUMS! Den er fantastisk lækker og på grund af cremen er den på en måde også ret frisk i smagen. Det er vist også en klassiker derinde for vi ser ofte folk bestille den, og nu ved vi hvorfor!

En anden ret der altid bliver bestilt af mange er deres pavlova!


Marengsen er perfekt sprød udenpå og sej indeni, cremen har den der perfekte balance mellem fedme og friskhed og så giver frugten et skønt modspil! Min mor påstår endda at den er lyserød, men det er ret svært at vurdere, da der er ret mørkt derinde...

Jeg har været der et par gange nu, og maden er altid fantastisk veltillavet og der er god stemning. Du burde unde dig selv et besøg hos drengene på rue Veille du Temple! Bestil bord her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar